Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste: IV-asennus Pirhonen

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, kuinka IV-asennus Pirhonen (jäljempänä "me" tai "meidän") kerää, käsittelee ja suojaa henkilötietoja, joita keräämme yhteydenottolomakkeen kautta verkkosivustollamme.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Kun otat meihin yhteyttä verkkosivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, saatamme pyytää sinua antamaan henkilökohtaisia tietoja, kuten: Nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja viestisi meille liittyen kyselyyn tai palvelupyyntöön. Näitä tietoja käytetään ainoastaan yhteydenpitoon sinun ja IV-asennus Pirhosen välillä, palvelupyynnön käsittelyyn, asiakaspalvelun tarjoamiseen sekä mahdollisten tulevien palvelujen parantamiseen.

Tietojen jakaminen

Emme jaa, myy, vuokraa tai muutoin luovuta keräämiämme henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei se ole tarpeen palvelun toteuttamiseksi tai lain edellyttämässä laajuudessa.

Tietoturva

Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojesi turvallisuuden. Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia estääksemme henkilötietojesi luvattoman pääsyn, muuttamisen, paljastamisen tai tuhoamisen.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi, oikaista niitä, pyytää niiden poistamista tai rajoittaa niiden käsittelyä. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja siirtää tietosi toiselle palveluntarjoajalle.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta tai henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä:

IV-asennus Pirhonen
Härjänruopantie 2
21290 Rusko
info@ivasennuspirhonen.fi
044-3548266
    

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Viimeisimmän version päivämäärä mainitaan selosteen alussa. Kehotamme sinua tarkistamaan tietosuojaselosteemme säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta.

Päivitetty viimeksi: 9.2.2024